Fran Alonso: “Hoxe hai espazo para unha nova editorial de narrativa galega” - di, Pablo Ribas (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Xerais reedita a novela curta para público xuvenil Silencio, de Fran Alonso (Vigo, 1963). O escritor móvese ben entre xéneros: novela, relato, poesía. Aproveito para entrevistar o seu autor e cumpro a promesa feita en Biosbardia hai xusto un ano, cando publicamos o primeiro artigo da revista. Por que decidiu reeditar Silencio? Fixo cambios no texto? É un libro no
Keywords: bib2

Fran Alonso: “Hoxe hai espazo para unha nova editorial de narrativa galega” - di, Pablo Ribas (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Xerais reedita a novela curta para público xuvenil Silencio, de Fran Alonso (Vigo, 1963). O escritor móvese ben entre xéneros: novela, relato, poesía. Aproveito para entrevistar o seu autor e cumpro a promesa feita en Biosbardia hai xusto un ano, cando publicamos o primeiro artigo da revista. Por que decidiu reeditar Silencio? Fixo cambios no texto? É un libro no
Keywords: bib2