As carencias da literatura galega - di, Alfonso (BiosBardia, 2014)
PARA DIALOGARMOS SOBRE PROBLEMAS QUE NOS PREOCUPAN. Segunda carta a Dolores Vilavedra. Xesús González Gómez. Ao nacer sen o poder político e ao se desenvolver contra ese poder, a literatura galega “moderna” ficou marcada por unha serie de carencias. Unha destas carencias sería a falta dunha sólida tradición literaria. Non hai que esquecer que a “tradición” é unha cousa viva; viva non porque sexa
Keywords: bib2