Manuel Bragado: “Non hai ningún goberno no mundo que abandone a cultura propia” (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Manuel Bragado Rodríguez (Vigo, 1959) é presidente da Asociación Galega de Editores e director de Edicións Xerais de Galicia, primeiro selo desta industria en Galicia. Nesta entrevista analiza para Biosbardia a situación actual do libro galego. Xa pasaron seis anos do inicio da crise económica e xa van case cinco de Goberno do PP. Que diagnóstico fai de como
Keywords: bib2