Dolores Vilavedra: “A literatura galega actual quedou sen líderes de referencia” (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Dolores Vilavedra (Vigo, 1963) é unha das principais estudosas da literatura galega. Profesora da Universidade de Santiago, directora da sección de crítica da revista Grial, ensaísta, tradutora e alma mater da monumental obra Dicionario da literatura galega. Nesta entrevista comenta o momento actual das nosas letras. O seu útimo gran traballo sobre literatura galega atinxiu a primeira década do
Keywords: bib2