Alejandro Tobar: “As subvencións, en vez de consolidar o mercado das traducións, desvirtuárono” - di, Alfonso (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Unha das editoriais máis novas de Galicia tomou o seu nome dos corvos que acompañaban o deus xermano Odín: Hugin e Munin é un selo especializado en tradución que basea a súa rendibilidade nunha base de practicamente un cento de subscritores. Detrás do proxecto está Alejandro Tobar (Lugo, 1983). Con el falamos de libros e tamén de números,
Keywords: bib2