Comprar libros galegos (en Galicia e de papel) pola internet (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. As plataformas de venda de libros pola internet están hoxe no seu mellor momento. O aumento da seguranza nas transaccións, a ampliación da porcentaxe de usuarios da rede e a imbricación dos hábitos de navegación, recomendación e compra explican por que hoxe o negocio de venda en rede é xa unha importante parte da porcentaxe do negocio de
Keywords: bib2