Libros Kalaiki: a revolución das tiraxes de un só exemplar (BiosBardia, 2015)
César Lorenzo Gil. Kalaiki é un proxecto galego que leva dous anos revolucionando o modelo de produción editorial. Contra o sistema tradicional de tiraxes de centos ou incluso miles de exemplares, esta novidosa proposta é quen de imprimir unicamente tiraxes de un só exemplar. É o que se chama impresión baixo demanda e de xeneralizarse o seu uso entre as editoriais
Keywords: bib2