Moisés Barcia “Os poucos libros que se venden son de papel e comprados na libraría” (BiosBardia, 2014)
César Lorenzo Gil. Moisés Barcia (Moaña, 1971) é tradutor e editor. Exemplo de emprendedor, dirixe desde Cangas o proxecto Rinoceronte, cerebro de iniciativas como Pulp Books e Sushi Books, todos selos editoriais especializados en importación e exportación de talento literario. Nesta entrevista auscultamos o pulso do sector da cultura, un dos máis castigados na actualidade. Hai uns días facíase público o dato
Keywords: bib2