Canon e pobreza: A tradución ao galego dos Premios Nobel (BiosBardia, 2015)
César Lorenzo Gil. Mentres o mundo literario se remove cada outono para actualizar e pór ao dispor dos lectores as obras da recente premiada co Nobel de Literatura, a bielorrusa de expresión rusa Svetlana Aleksievitch, en galego, a obra da xornalista nin está nin vai estar, presumiblemente. O panorama é, neste punto, igual ao do ano pasado e ao anterior e
Keywords: bib2