Rexina Vega: “Deberían desaparecer todos os premios literarios” (BiosBardia, 2015)
César Lorenzo Gil. Escritora, investigadora e profesora da Universidade de Vigo, crítica e coordinadora da publicación literaria Protexta, Rexina Vega (Vigo, 1966) explica nesta entrevista a súa visión do presente das letras galegas.
Keywords: bib2